Weekblad "Ons Compas"

Op de hoogte blijven van de activiteiten in het dorp is voor de inwoners van Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum en Roswinkel geen probleem. Al meer dan dertig jaar valt elke week bij ieder huis het Weekblad "Ons Compas" in de brievenbus.

Weekblad "Ons Compas", de naam zegt het al, dit is een blad voor de bewoners in Emmer-Compascuum en omstreken en wordt wekelijks huis en huis gebracht.

De doelstelling is alle bewoners te informeren over alles wat er te doen is in ons dorp op het gebied van sportieve en culturele activiteiten en het verenigingsleven en veel informatie zoals roosters van kerken en huisartsen, telefoonnummers van belangrijke instanties, enz.

Roddelverhalen worden niet in het blad afgedrukt maar iedere bewoner die vindt dat hij of zij iets aan de Compascuumers heeft te melden mag kopij aanleveren. Dat kan zijn van een mededeling, een te koop- of aangeboden- advertentie tot en met een gedicht of dankbetuiging en alles wat daar tussen zit. Het blad word als A4 uitgebracht met een oplage van 4500.

Het drukwerk is in zwart/wit of per pagina 1 enkele kleur, bijv blauw. paars, rood of groen.

Wilt u iets inzenden voor publicatie, zendt dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de ‘tekst’ bestemt voor het blad als bijlage.

Natuurlijk kunt u ook gewoon kopij aanleveren per post, het aanlever adres is: Oosterdiep wz 75 7881 GN Emmer-Compascuum

Advertentietarieven:

(19x27,5cm) A4 € 80,-

(19x13,5cm) ½ A4 € 42,50

(9x13,5cm) ¼ A4 € 22,50

(19x5cm)  € 18,-

(9x8,7cm) € 15,-

(9x6,5cm) € 11,25

(9x5cm) € 9,-

(9x3cm) € 5,50

verspreidingsgebied is Barger-Compascuum, Roswinkel en Emmer-Compascuum

 

Kleine getypte advertenties kosten 1,50 euro